LOADING  

Een abonnement voor u én uw kantoorgenoten!


Abonnement Via Juridica

Een abonnement op Via Juridica geeft u én uw kantoorgenoten* toegang tot de volledige inhoud van databank Via Juridica. Indien u een abonnement afsluit ontvangt u van ons één inlogcode. Op uw verzoek ontvangen ook uw kantoorgenoten inloggegevens.

De kennisbank kan worden geraadpleegd op iedere (werk)plek voorzien van een internetverbinding door middel van een persoonlijke inlogcode. Via Juridica is ook geschikt voor gebruik op een tablet. De prijs voor een abonnement bedraagt € 183,00 (excl. btw) per maand. Het abonnement loopt door tot wederopzegging. Opzeggen kan per de eerste van een maand.

* Alle kantoorgenoten van één vestiging.

Klik hier om een abonnement te nemen.
Via een gratis proefabonnement kunt u vrijblijvend kennismaken met Via Juridica.


Abonnement bij cursus Fiscale & Civiele Actualiteiten

Via Juridica is oorspronkelijk ontstaan als digitaal cursusmateriaal bij de cursus Fiscale & Civiele Actualiteiten voor het Notariaat, en vanuit dit startpunt uitgegroeid tot een volwaardige kennisbank. Cursisten houden ook in 2021 toegang tot de bij de cyclus behorende cursusdocumenten.
Bij een inschrijving voor de cyclus Fiscale en Civiele Actualiteiten 2021 geldt een aantrekkelijke korting op de abonnementsprijs. Voor slechts € 1.395 excl. btw profiteren u én uw kantoorgenoten van een jaar lang toegang tot de gehele inhoud van Via Juridica.

Klik hier voor meer informatie over de cyclus Fiscale & Civiele Actualiteiten voor het Notariaat 2021.


Gratis Studentenabonnement

Bent u voltijd HBO of WO-student? Dan is toegang tot onze databank voor u gratis! Dit betekent o.a. gratis toegang tot wetgevings- commentaren, becommentarieerde jurisprudentie en een snelle ingang voor beleidsbesluiten en de verzamelde parlementaire gechiedenis van opgenomen fiscale en civiele wetgeving.

Uw voordelen:
-    gratis toegang tot Via Juridica gedurende het hele collegejaar
-    doorlopend op de hoogte van de actualiteit via onze tweewekelijkse nieuwsbrief
-    het abonnement stopt automatisch aan het einde van het collegejaar, of wanneer u afstudeert

Overtuigd? Vraag uw gratis studentenabonnement aan.
Voor nadere vragen kunt u contact opnemen via 088-2222123 of info@fbn.nl.

 

Op dit product zijn de algemene voorwaarden Via Juridica van toepassing