LOADING  
Fiscaal
Civiel

Regeling vermindering verhuurderheffing 2014

Regeling vermindering verhuurderheffing 2014

Dit thema maakt onderdeel uit van het kennisdossier: Verhuurderheffing Mail a friend
Bijgewerkt tot 1 juni 2019

1 Inleiding

De actuele tekst van de Regeling vermindering verhuurderheffing 2014 kunt u raadplegen op het tabblad 'Wettekst'. De eerste versie van dit besluit dateert van 18 december 2013. De tekst van dit besluit op het tabblad 'Wettekst' wordt automatisch opgehaald van wetten.nl, zodat de tekst actueel is en de cijfers zijn bijgewerkt naar de cijfers van 2019.

De regelgeving RVV biedt de mogelijkheid om heffingsvermindering-bedragen per kwartaal aan te passen. Vanwege het aantal aanmeldingen werden de heffingsvermindering-bedragen per 1 juli 2018 op € 0,00 gezet. De aankondiging en achtergrond hiervan kunt u nalezen in de Kamerbrief. Dit betekent dat de regeling 1 juli 2018 sloot voor aanmeldingen voor voorgenomen investeringen. Tot 1 juli 2018 kon van de regeling gebruikgemaakt worden en konden nog aanvragen worden ingediend. RVO.nl heeft deze aanvragen in behandeling genomen. Deze worden beoordeeld. Wanneer aan alle voorwaarden is voldaan, handelt RVO.nl die financieel af. De RVV kunt u dus niet meer aanvragen.

Sinds 1 februari 2019 is de RVV Verduurzaming opengesteld en kunt u deze aanvragen. Deze regeling is een uitbreiding van de RVV en is daarmee ook de opvolger van de Stimulering energieprestatie huursector (STEP).

2 Regeling vermindering verhuurderheffing Verduurzaming

Met de Fiscale vergroeningsmaatregelen 2019 zijn per 1 februari 2019 in de Wet maatregelen woningmarkt 2014 II ...


Niet ingelogd - Welkom bij Via Juridica

Om dit document te kunnen bekijken, moet u ingelogd zijn. U kunt rechtsboven inloggen.

Geen inloggegevens?
Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u dit document los kopen of een abonnement afsluiten.

Bent u werkzaam op het notariële en/of fiscale werkterrein en wilt u het gebruik van Via Juridica ervaren?
Vraag een gratis proefabonnement aan en probeer Via Juridica één maand uit!

Voor (voltijd)studenten is een studentenabonnement gratis beschikbaar.

Gebruikers van Via Juridica

Hieronder treft u enkele notariskantoren aan die toegang hebben tot de inhoud van de databank Via Juridica. Als particulier kunt u bij deze kantoren terecht voor een antwoord op uw vragen.
Bent u notaris, heeft u een abonnement op Via Juridica en staat het logo van uw kantoor hier nog niet bij? Mail uw logo dan naar info@fbn.nl zodat wij deze kunnen plaatsen.